PDA

View Full Version : Monitoring Scratch



RRafael
05-21-2009, 06:48 PM
i can monitoring Scratch in Apple Cinema 30p monitor with HDLINK PRO HDSL out?

Barend Onneweer
05-22-2009, 10:05 AM
Do you mean a 30" Cinema Display?

You could probably use the HDLink Pro to convert HD-SDI to DVI and connect to a Cinema Display. The 30" will probably scale the 1920x1080 to full screen which means you're not monitoring pixel for pixel.

All in all not an ideal solution. And far from color accurate.

RRafael
06-21-2009, 07:48 AM
Yes cinema Display 30" , im used with aja xena 2ke and 2K monitoring
Im planing monitoring scratch too, i see hdlink pro use lut and 3dluts
anyone has experience?


Do you mean a 30" Cinema Display?

You could probably use the HDLink Pro to convert HD-SDI to DVI and connect to a Cinema Display. The 30" will probably scale the 1920x1080 to full screen which means you're not monitoring pixel for pixel.

All in all not an ideal solution. And far from color accurate.