PDA

View Full Version : EDL in Vegas



Miguel "Macgregor" De Olaso
07-04-2009, 04:57 PM
Has anyone succeded exporting EDLs from VEgas? I would pay anyone for the development of such script with a smile in my face.

donatello b
07-04-2009, 05:10 PM
if you keep your edit SIMPLE ... no more then 2 video tracks , no panning frames, simple dissolves/fade out, no CC , straight cuts ..also remember Vegas likes drop frame ... you can export using the script EDL and it will open in Avid

Miguel "Macgregor" De Olaso
07-04-2009, 05:41 PM
have you done this?
I´ve never been able to use the EDLs from the script plugin, since vegas doesn´t print the QT or R3D timecode on the EDL (it uses a rec run time code with each file).

donatello b
07-04-2009, 11:19 PM
sorry about that ... the brain wasn't thinking about r3d clips ...have done it a few times with beta SP & DV projects ...

Miguel "Macgregor" De Olaso
07-05-2009, 07:03 AM
Maybe an option is to export an aaf and open it into ae or premiere, and create an EDL from there?