Click here to go to the first RED TEAM post in this thread.   Thread: scarlet-w unusable after update to 7.0.2

Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1 scarlet-w unusable after update to 7.0.2 
    I'm very sad, I've just updated my scarlet-w to 7.0.2 after I read it they fixed the diagonal tearing problem...
    Well, I don't know if that problem got fixed, but all I know is I can't use my camera anymore because I get a black screen after I change almost any setting... The first time it happened when I wanted to check the raw image, then it didn't happen on that specific action after rebooting, but now I keep on getting a black screen any time I change the resolution.
    It goes without saying this makes it barely usable in a production environment and I'm pretty disappointed
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    I've been contacted by Chad from the Red team who offered some help, meanwhile the camera started working as expected after installing the firmware twice.
    So I hope my issue is solved :) I'll keep you posted if any other problem comes my way
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Member Josh Birch's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    London
    Posts
    87
    I'm also having this issue. I will try reinstalling now..
    Cinematographer, London
    Scarlet-W

    www.joshbirchfilms.com
    Reel: https://vimeo.com/290364493
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Member Josh Birch's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    London
    Posts
    87
    Unfortunately no luck for me. Will have to monitor through fool control / external monitor which isn't ideal.
    Cinematographer, London
    Scarlet-W

    www.joshbirchfilms.com
    Reel: https://vimeo.com/290364493
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Same error, I just updated 2 scarlets-w and can’t use magnification. Very dissapointing
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Ljubljana, Slovenia, EU
    Posts
    9
    Same thing.I updated today and it goes black when i try to playback , toggle magnify etc..
    I can not use the camera like this.
    Anyone knows hot to solve this ?
    Reply With Quote  
     

  7.   This is the last RED TEAM post in this thread.   #7  
    Josh and Andro,

    I see your support tickets and the RED Support team has reached out to further assist you with these issues.

    Jose, can you please create a support ticket with RED as well via Support.RED.com and provide us with a log file?

    Thank you.
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts