Thread: Mini-mag behaving badly, will mount but won't mount....

Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11  
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Macau
    Posts
    2,353
    Do you still have space in the card? Also did you try it on both pc and mac? If you still have space in the card try record one more
    Clip to it. Then try the card again.
    Sérgio Perez

    Weapon Monstro #03294 "Amochai" in Macau

    Video Director/Creative/Producer


    http://vimeo.com/user1503556

    https://www.youtube.com/user/spzprod..._as=subscriber
    Reply With Quote  
     

  2. #12  
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    967
    Seems like you just need to repair the filesystem. I'd try it on Windows and then if that doesn't work try gparted or a similar filesystem management tool?
    Noah Yuan-Vogel | noahyv.com
    Reply With Quote  
     

  3. #13  
    Quote Originally Posted by Sergio Perez View Post
    Do you still have space in the card? Also did you try it on both pc and mac? If you still have space in the card try record one more
    Clip to it. Then try the card again.

    yes, plenty of space. that is a good idea. I will give it a go.

    haven't tried it on a PC but will be hitting up a friend to do so tomorrow....
    Reply With Quote  
     

  4. #14  
    Quote Originally Posted by Noah Yuan-Vogel View Post
    Seems like you just need to repair the filesystem. I'd try it on Windows and then if that doesn't work try gparted or a similar filesystem management tool?
    yes, next step will be to hand it off to one of my geeky friends who has a drive full of recovery software. I'm always reluctant to give in without exhausting the possibilities on my own....
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts