Click here to go to the first RED TEAM post in this thread.   Thread: epic w pink highlight in footage

Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 32 of 32
  1. #31  
    Quote Originally Posted by Ethan Tian View Post
    the highlight area has a pink rim, anybody has the same issue?
    dl=0"]https://www.dropbox.com/s/9lu34gjy13c9n8p/Screen%20Shot%202018-07-24%20at%202.20.37%20PM.png?dl=0[/URL]
    https://www.dropbox.com/sh/ofl5ly4u2...7QQJUy9ma?dl=0
    We used the Zeiss CPs on the FS700 and the Alexa Mini and had similar issues like the stills you show in the your R3Dpink higlight folder. Very annoying. With the Sigma glass we use now I havenīt experienced it. So I think its really a Lens issue and not the sensor.
    IMAGINATION | A CAMERA | A LENS and a MINI MAG
    THATīS ALL WE NEED
    Reply With Quote  
     

  2. #32  
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Los angeles
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by Alexander_Klose View Post
    We used the Zeiss CPs on the FS700 and the Alexa Mini and had similar issues like the stills you show in the your R3Dpink higlight folder. Very annoying. With the Sigma glass we use now I havenīt experienced it. So I think its really a Lens issue and not the sensor.
    Thanks Alex And I also tried Rand’s LUT,it is really helpful
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts