Thread: Jetpack wont deliver hdmi and usb-power

Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1 Jetpack wont deliver hdmi and usb-power 
    Hello all,
    Hope someone can help, or point us in the right direction.
    We have a RED Raven with a hdmi-jetpack, sitting in a Movi Pro setup. The hdmi-signal has been delivered from the camera/jetpack to a wirelesss transmitter, and the usb-power from the jetpack has powered a Tilta focus-motor.
    All of this has worked just fine, until now.

    There is no hdmi being sent from the jetpack, and the focus-motor doesnt get any power anymore. I have tested with feeding the transpmitter from another camera-souce, and it works. I have also tested the focus-motor with another power-supply, and it works.
    Its just when hooking this up the mentioned jetpack that it doesnt work anymore.

    When booting the Raven with the jetpack and transmitter, I get a few seconds with the RED-logo during boot, delivered through the hdmi...then it dies. This happens everytime.

    Any ideas?

    Best,
    Kurt
    Norway
    --------------------------------------------------
    Regards,

    Kurt Naeslund
    Ren Røros Frontal as
    www.renroros.no

    RED Raven #1584
    RED Epic-W #6723
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Hello!
    Yes, we are already using that top port for the RED Monitor. But thanks!
    --------------------------------------------------
    Regards,

    Kurt Naeslund
    Ren Røros Frontal as
    www.renroros.no

    RED Raven #1584
    RED Epic-W #6723
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member Alex Lubensky's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Kiev, Ukraine
    Posts
    265
    Have you tried re-seating the jetpack, or cleaning the contacts? If there's a 5 sec working time on the beginning - seem like something is going on with contacts
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Aaaand that was exactly what it was...the Jetpack needed to be re-seated. I couldnt see any damage etc, but after mounting it back on, everything works again. So that might have been the "fix" :-)
    --------------------------------------------------
    Regards,

    Kurt Naeslund
    Ren Røros Frontal as
    www.renroros.no

    RED Raven #1584
    RED Epic-W #6723
    Reply With Quote  
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts