Thread: RG3 in adobe

Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1 RG3 in adobe 
    Senior Member SeanBrown's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    696
    When will RG3 and RED Color 3 be enabled? Soon I hope!
    www.SeanDBrown.com
    Oregon Based Director/Cinematographer
    Owner/Opp
    Epic X-Kino Flow-Lots more
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member MichaelP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Boston
    Posts
    2,490
    The SDK has only been available for a week or so. It depends on manufacturer's engineering resource and development cycle before support shows up.

    Michael
    ‎"There are a thousand ways to point a camera, but really only one."
    Ernst Lubitsch
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member paulherrin's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Johnson City, TN
    Posts
    3,353
    You can still edit in premiere and bring an edl or xml into rcx for a one-light grade and export, correct? And doesn't resolve have some kind of auto-cutting feature?
    Scarlet-X #970 "Silver"
    paulherrin.com
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Senior Member David McGavran's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Close enough to buy Rob drinks
    Posts
    663
    We have the SDK and are investigating it.

    Cheers

    Dave
    Trying to make Adobe the best software for RED footage!
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Senior Member Solomon Nero's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Albany NY
    Posts
    649
    Quote Originally Posted by David McGavran View Post
    We have the SDK and are investigating it.

    Cheers

    Dave
    Thanks David! Cant wait for this! :D
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Montreal
    Posts
    2,493
    Me too David. You guys rock!
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    Digital FX Greg M's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    4,182
    3.0 footage imports into Flame and Smoke, albeit w/o RC3 settings, but if you are using RLF it works just fine.

    digitalfx.tv

    The RGBlog- Ramblings about Cameras, VFX, etc.
    Twitter

    Red One #83
    Epic-M #98 and #240
    Epic-X #83 and #116
    Reply With Quote  
     

  8. #8  
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Montreal
    Posts
    2,493
    Also excited! We love Premiere 5.5!
    Reply With Quote  
     

  9. #9  
    Senior Member Charlie_Grinnell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    193
    can't wait for this!
    Charlie Grinnell

    www.charliegrinnell.com | +1 604 418 1702
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts